Idealsoftware

Idealsoftware

Idealsoftware informeert en adviseert over de veiligheid van uw netwerk, PC en laptop. Als groot voorstander van Clouddiensten zoekt Idealsoftware voortdurend naar oplossingen in standaard pakketten in combinatie met clouddiensten en koppelingen naar andere standaard pakketten. Zodoende adviseert Idealsoftware bedrijfsinrichtingen die met een scherpe prijsstelling voorbereid zijn voor bedrijfsgroei en andere ontwikkelingen.

Geschiedenis sinds 2007. CtrlAltDelete.

Idealsoftware is in 2007 opgezet door Rob. Bij softwarebloggers vooral bekend onder de nickname CtrlAltDelete. Onder zijn nickname ctrlaltdelete  stond Rob op veel forums altijd klaar om anderen te helpen met hun computerproblemen. Rob had een een onuitputtelijke interesse in computervirussen en hoe deze te bestrijden enn is in 2007 begonnen aan een opsomming en vergelijking van diverse antivirusprogramma’s.  Door zijn werk als lead-tester van het antivirusprogramma Emsisoft Anti Malware was hij een inspiratiebron voor het hele bedrijf.

Na het plotseling wegvallen van Rob in 2014 wilden vrienden en familie besloten zijn werk aan idealsoftware.nl niet verloren te laten gaan en deze zo goed mogelijk voortzetten.  Later is de idealsoftware onder de vlag van FlowOnline verder uitgebreid met informatie over websitebeveiliging, Clouddiensten en kantoorsoftware.

ctrlaltdelete

FlowOnline

Herenslage 9

8332 AL Steenwijk

www.FlowOnline.nl

info@flowonline.nl | info@idealsoftware.nl