Malwarebytes Anti-Malware (MBAM) kan zonder licentie gebruikt worden om het systeem te controleren op malware en gedetecteerde malware te verwijderen die langs je gewone antivirus is gekomen en iséén van de snelste anti-malware scanners die er is. Het programma controleert ook op mogelijk ongewenste wijzigingen in het register en kan deze herstellen naar de standaardwaarden. Met licentie biedt het programma bescherming tegen nieuwe infecties en blokkeert het een heleboel slechte websites.

Het hoofdvenster wordt gedomineerd door een centraal statusvenster dat rapporteert, “Fantastisch! U bent beschermd.” Aan de linkerzijde is een eenvoudig menu; rechts, een paneel rapporteren van de status component. Het enige zichtbare verschil met de gratis versie is dat alle componenten zijn ingeschakeld.

 

Klik op Instellingen in het hoofdvenster, klik op het tabblad Bescherming en klik op Geavanceerde instellingen. Dit opent het venster Anti-Exploit instellingen, die waarschuwt dat u geen instellingen moet veranderen, behalve door instructie van een tech support expert. Maar ga je gang en kijk. Je leert er dat Malwarebytes dingen doet als DEP (Data Execution Prevention) en ASLR (Address Space Layout Randomization). Het blokkeert aanvallen die gebruik maken van ROP (Return-Oriented Programming) en voorkomt aanvallen op systeemgeheugen. Het scala aan functies hier is duizelingwekkend.

Malwarebytes Aniti-Malware (MBAM)

Malware bytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti malware resultaat

Er is één klein probleem met deze krachtige, gerichte lagen bescherming; ze zijn moeilijk te testen. Exploit aanvallen specifiek programma versie die de de term kwetsbaar bevat. Malwarebytes grijpt in wanneer een dergelijk matchup optreedt.

Malwarebytes Anti-Malware is geschikt voor Windows 2000, XP, Vista, en 7,8 en 10 (32-bit & 64-bit). Het setup bestand is ± 53 MB groot en u download altijd de nieuwste versie. Voor meer informatie: Ga naar de website van Malware Bytes Anti-Malware en probeer MBAM gratis.

Of download direct gratis: Malwarebytes Anti-Malware De eerste 14 dagen heeft u alle bescherming die u ook met een licentie heeft. Daarna houdt u alleen nog de gratis functies over. Met een licentie biedt MBAM ook real-time bescherming tegen vele soorten malware, blokkeert het vele schadelijke websites, zijn geplande scans mogelijk en is de Flash-scan beschikbaar.

Via onderstaande link kunt u licenties voor Malwarebytes Anti-Malware 3.0 bestellen voor  € 39,99 voor 1 jaar. Verlengen kost € 24,95 in de Malwarebytes webshop. In US$ is het programma trouwens even duur dus let goed op bij het afrekenen wat voor u het voordeligst is.

Bestel direct één licensie voor 1 PC voor  € 39,99 per jaar bij Malwarebytes shop.

Sharing is caring!