idealsoftwareMalwarebytes Anti-Malware (MBAM)

 

Aanvullend anti-malware programma.

Malwarebytes' Anti-Malware

Malwarebytes Anti-Malware (MBAM) kan zonder licentie gebruikt worden om het systeem te controleren op malware en gedetecteerde malware te verwijderen. Met licentie biedt het programma bescherming tegen nieuwe infecties en blokkeert het een heleboel slechte websites.

Malwarebytes' Anti-Malware Malwarebytes' Anti-Malware Malwarebytes' Anti-Malware

Malwarebytes' Anti-Malware Malwarebytes' Anti-Malware Malwarebytes' Anti-Malware

 

Snel

Malwarebytes' Anti-Malware is een van de snelste anti-malware scanners. Het programma controleert ook op mogelijk ongewenste wijzigingen in het register en kan deze herstellen naar de standaardwaarden.

 

Download

Malwarebytes' Anti-Malware is geschikt voor Windows 2000, XP, Vista, en 7 (32-bit & 64-bit). Het setupbestand is ± 10 MB groot en u download altijd de nieuwste versie.

Download Malwarebytes' Anti-Malware


Bestellen

Een licentie voor Malwarebytes' Anti-malware is een zgn. "lifetime license" en dat wil zeggen dat u slechts 1 keer betaalt voor de licentie en daarna recht heeft op alle updates en upgrades. U hoeft dus niet elk jaar een nieuwe licentie te kopen of de huidige licentie te verlengen.

Let op! Binnenkort stopt Malwarebytes met de verkoop van de "lifetime license" wanneer MBAM versie 2.00 wordt uitgebracht en dient men, net als bij de meeste andere prgramma's, elk jaar te betalen voor de licentie.
Wanneer men op tijd een 'lifetime license' heeft aangeschaft voor de huidige versie van MBAM zal die wel voor altijd gebruikt kunnen worden, ook in versie 2.00. Wees er dus snel bij als je van plan bent een licentie voor MBAM te kopen.

Met licentie biedt Malwarebytes' Anti-Malware ook real-time bescherming tegen vele soorten malware, blokkeert het vele schadelijke websites, zijn geplande scans mogelijk en is de Flash-scan beschikbaar.

Via onderstaande links kunt u licenties voor Malwarebytes' Anti-Malware bestellen in de Malwarebytes webshop. U kunt daar ook met iDEAL betalen.

Malwarebytes' Anti-Malware, 1 computer
Eenmalig € 23,49
Nu bestellen

Malwarebytes' Anti-Malware, 3 computers
Eenmalig € 59,16
Nu bestellen

Malwarebytes' Anti-Malware, 5 computers
Eenmalig € 98,60
Nu bestellen